OLEGARIO, DE L'EQUIP DE CARRERES DE MUNTANYA MANCOMUNITAT DE LA VALLDIGNA, GUANYA EN ATXONDO


El corredor de Simat de la Valldigna, Olegario Alario Peig, guanya en categoria de veterans en la I Prova de II Copa d'Espanya de Carreres Vertical, celebrada este dissabte dia 8 en la localitat d'Atxondo Biscaia.

El corredor de la Valldigna, forma part de l’equip de carreres verticals, de la FEMECV representant a la Comunitat Valenciana, Olegario no defraudat i després de realitzar una magnifica ascensió a l'Anboto de 1.328, amb un temps de 48' 22'', obtingué este primer lloc, que a més el fiquen al capdavant de la classificació general del Campionat d’Espanya. La pròxima prova es celebrarà el '1 d’agost en BRAÑOSERA – PALÈNCIA.

Les carreres verticals són proves per a superar-les en un quilòmetre vertical és un desafiament en tota la seua extensió, també es distingeixen per ser carreres molt curtes, explosives i molt espectaculars que transcorren per la línia més directa des de la base de la muntanya a la cota més alta. En este tipus de proves es superen desnivells d'aproximadament 1.000 metres en menys de 5 quilòmetres de recorregut.



ENLLAÇ EN LA FEMECV

Secció de Carreres per Muntanya del GMV