dimarts, 11 de maig de 2010

OLEGARIO, DE L'EQUIP DE CARRERES DE MUNTANYA MANCOMUNITAT DE LA VALLDIGNA, GUANYA EN ATXONDO


El corredor de Simat de la Valldigna, Olegario Alario Peig, guanya en categoria de veterans en la I Prova de II Copa d'Espanya de Carreres Vertical, celebrada este dissabte dia 8 en la localitat d'Atxondo Biscaia.

El corredor de la Valldigna, forma part de l’equip de carreres verticals, de la FEMECV representant a la Comunitat Valenciana, Olegario no defraudat i després de realitzar una magnifica ascensió a l'Anboto de 1.328, amb un temps de 48' 22'', obtingué este primer lloc, que a més el fiquen al capdavant de la classificació general del Campionat d’Espanya. La pròxima prova es celebrarà el '1 d’agost en BRAÑOSERA – PALÈNCIA.

Les carreres verticals són proves per a superar-les en un quilòmetre vertical és un desafiament en tota la seua extensió, també es distingeixen per ser carreres molt curtes, explosives i molt espectaculars que transcorren per la línia més directa des de la base de la muntanya a la cota més alta. En este tipus de proves es superen desnivells d'aproximadament 1.000 metres en menys de 5 quilòmetres de recorregut.ENLLAÇ EN LA FEMECV

Secció de Carreres per Muntanya del GMV

2 comentaris:

perdudet72 ha dit...

que tremole espanya que encara no han vist lo que queda per vore,d'questa gran maquina com es OLEGARI,avore si ens animen i anem ha esperar-lo en una bona pancarta dalt del proxim cim,animo maquinetes de la fiebre amarilla que ni ha que estar ahi.........

Francisco ha dit...

Amunt Ole, ja saps que sempre t'he seguit i mes per internet, m'alegra que et seleccionessin, però que a més a més guanyessis l'1 cursa, el que va davant va davant, Disfruta, que aixó resta per sempre. Ânim.