dimarts, 4 de maig de 2010

ELS CORREDORS DEL GMV PARTICIPEN EN EL TRAIL DE LA MITJA LLUNA


LA VALLDIGNA HA TINGUT REPRESENTACIÓ EN LA CARRERA PER MUNTANYA DEL FAMOS TRAIL DE LA MITJA LLUNA

Quatre membres de l’equip de carreres per muntanya del GRUP MUNTANYA VALLDIGNA, MANCOMUNITAT DE LA VALLDIGNA, han participat el dissabte 1 de maig en EL TRAIL DE LA MITJA LLUNA, els corredors van recórrer un total de 85 km de distancia i un desnivell acumulat en positiu de mes 5.400 mts.

L’eixida a les 8.00 del mati del Castell de Guadalest (Alacant), arribant a la ciutat d’Alcoi a les dos de la matinada, fent tot el recorregut de la prova en 17 hores i 51 minuts. La carrera ha sigut duríssima, els corredors de la Valldigna han patit tota classe de inclemències metrològiques dels 36º, al principi de la prova, a tronades que descarregaven gran quantitat d’aigua i pedra, així com en alguns llocs mes alts a penes deixaven vore les senyals d’itinerari de la prova.
d’Un total de 300 corredors en l’eixida, els corredors del Grup Muntanya Valldigna Mancomunitat de la Valldigna, entraren antes dels 100 primers a falta t’obtindré la classificació oficial, ja que degut a l’exigència i duresa del Trail molta gent lamentablement va tindre que abandonar la prova.

Els corredors que participaren representant a la Valldigna foren:

Joaquin Escrihuela Bosch.
Jose Ant.Cerdá Leo.
Joan Vte.Bañuls Palomares.
Emilio Gonzalez Muñoz


1 comentari:

perdudet72 ha dit...

i el proper dissabte 15 de maig anem a per la marato i mitja del penyagolosa,aixi que en menos de quinze dies ens atravessarem alacant de punta a punta i castello de punta a punta....QUE TAL QUE MOS DONEN KILOMETROS QUE MOS DONEN.......