CAMPAMENT TERRITORIAL DE VALÈNCIA 2010, PLA DE CORRALS



Durant aquest dissabte i diumenge dies 22 i 23, s'ha celebrat el Campament Territorial de València, que ha organitzat el GMV amb l'Ajuntament de Simat de la Valldigna i la FEMECV, en el poblet del Pla de Corrals.

A esta activitat han assistit mes de 250 muntanyencs que han vingut des de tots els racons de la Comunitat Valenciana, inclosos en els 23 Clubs pertanyents a la Federació d'Esports de Muntanya i Escalada C.V. amb més de 52 tendes de campanya instal•lades en la zona recreativa del Pla de Corrals

Entre els participants guardonats destaquen, en veterans: José Cloquell Vidal de l'Agrupació Muntanyista de Villalonga, Emilia García Batxiller del Centre Excursionista Xàtiva i entre els més joves, els germans Adrián i Laura Monsell Galindo del Centre Excursionista Paterna. El Club amb més gran nombre de muntanyencs federats va recaure en el Centre Excursionista de Benigamin.

El campament finalitza amb l'acte d'entrega de recordatoris a tots els representants dels Clubs assistents i amb l'agraïment i la benvinguda per part del Regidor de Medi Ambient de l'Ajuntament de Simat de la Valldigna, Joan Serra, El Vice-President de la FEMECV, Antonio González Davo i Xavi Català representant al GMV.

Vídeos de l'activitat