OLEGARIO CORRERA EN L'EQUIP DE LA FEDMECV


El corredor Olegario Alario Peig de l'equip de carreres per muntanya, Mancomunitat de la Valldigna del Grup Muntanya Valldigna, ha sigut seleccionat per a representar a la Comunitat Valenciana i formar part de l'equip de carreres per muntanya de la Federació d'Esports de Muntanya i Escalada de C.V, en el Campionat d'Espanya de Carrera Vertical.

El corredor de Simat de la Valldigna competirà en les quatre proves del Campionat d'Espanya de Carrera Vertical, de la Federació Espanyola d'Esports de Muntanya i Escalada, les proves se celebraren en tot el territori Espanyol. El corredor de la Valldigna representarà a tota la Comunitat Valenciana, en esta modalitat de carreres tècniques per muntanya. La primera aprova es celebrarà en dia 8 de maig en ATXONDO – BISCAIA, la segona prova l'1 d'agost en BRAÑOSERA – PALÈNCIA, la tercera prova el 28 d'agost MONACHIL – GRANADA i la ultima prova de la copa d'Espanya finalitzarà el dia 7 de novembre, en la Comunitat València a FINESTRAT – ALACANT. Finalment es celebrarà el Campiona d'Espanya de CARRERA VERTICAL de la FEDME el 20 Juny 2010 en PEÑALARA, SANT ILDEFONS a SEGÒVIA.

El corredor de la Valldigna, esta il•lusionat en esta en la seua primera elecció com a membre de l'equip de carreres per muntanya, de la Federació d'Esports de Muntanya i Escalada de Comunitat Valenciana, ja que representa un nou repte per a ell i un reconeixement a molts anys practicant atletisme, representarà a la Comunitat Valenciana i a la Valldigna, en esta modalitat esportiva, amb molt d'orgull i dedicació.

El corredor simatero ha rebut la felicitació del president de la Mancomunitat de la Valldigna José Luis Ferrando, de l'Alcaldessa de Simat de la Valldigna Agustina Brines i del President del Grup Muntanya Valldigna Juan Vte. Vercher Gadea.
Emilio González Muñoz.
Secretari i vocal de l’equip de Carreres per Muntanya del G.M.V