TERCERA PROVA PUNTUABLE DE LA LLIGA DE CARRERES PER MUNTANYA


l’Equip de Carreres per Muntanya del GRUP MUNTANYA VALLDIGNA, MANCOMUNITAT DE LA VALLDIGNA, han participat en la tercera prova puntuable de la Lliga de Carreres per Muntanya de la Federació d’Esports de Muntanya i Escalada de C.V, I Cursa de Carreres de Muntanya a Banyeres de Mariola, la prova s’ha fet este diumenge 7 de març, a les 9 del mati, de la ciutat Alacantina de Banyeres de Mariola, aquesta carrera ha estat organitzada per el Centre Excursionista Penya Roja i la Regidoria d’esports d’esta ciutat.
L’eixida i meta s’ha donat del poliesportiu municipal i han participat un total de 425 corredors inscrits que han recorregut les muntanyes de la Serra de Mariola i han pujat als seus principals cims, la prova de 23 km, 300 mts i un desnivell acumulat en positiu de 1,200 mts.
El circuit com va sent costum en estes carreres molt tècnic i exigent, tant en les pujades molt difícils, així com les baixades vertiginoses, que degut a les pluges es fan complicades, el fang i les pedres esvaroses i puntegudes també han fet perillosa la prova, a mes a mes, l’aigua i el vent també han fet acte de presencia, les temperatures de 3º, però amb la sensació tèrmica d’ 0º.

Els membres de l’equip que han participat son:

Lloc en la general Temps Nom Categoria.
8 2:25:21 OLEGARIO ALARIO PEIG Veterà
60 2:32:34 JOSE GREGORI ROBLEDILLO Absoluta
46 2:41:24 JULIA COMPANY FENOLLAR Absoluta
157 2:55:06 JESUS PALOMARES GOMEZ Veterà
164 2:57:34 SALVADOR CANTUS CLIMENT Absoluta
168 2:57:53 JOAQUIN ESCRIHUELA BOSCH Absoluta
169 2:58:11 JOSE ANT CERDA LEO Absoluta
176 3:00:19 EMILIO GONZALEZ MUÑOZ Absoluta
301 3:49:12 SERGI ESCRIHUELA BURGUET Absoluta

Este any les carreres s’han caracteritzat per el mal temps, que les han fet molt dures i exigents en les tres proves que s’han realitzat. Quant tinguem els resultats de les classificacions finals de com ha quedat el corredors Valldignencs en la lliga de carreres per muntanya de la Comunitat Valenciana, passarem tota l’informació.




Emilio Gonzalez Muñoz.
Secretari i vocal de l’equip de Carreres per Muntanya del G.M.