CAP DE SETMANA D'INTENSITAT D'ACTIVITATS DEL GMV.


Durant este cap de setmana l'entitat valldignenca ha participat i realitzat activitats, començant el divendres en l'assistència a l'inauguració de la Font Gran de Simat de la Valldigna, el president del GMV, Juan Vte. Vercher Gadea, va acompanyar a la comitiva que des de l'ajuntament simater fins a la Font Gran, per a realitzar l'acte de presentació. Cal destacar que segons va indicar en el parlament de l'alcalde de Simat de la Valldigna, Eladi Mainar que estes eren les obres mes importants i demandades per la població, així com va destacar la seua importància dins de la comarca de la Valldigna.

El dissabte organitzarem dos excursions, una per la senda de Burros fins al Paratge de les Foies, amb la col•laboració de la regidoria de Medi Ambient de l'ajuntament de Simat de la Valldigna.

l'Altra excursió al terme municipal de Quatretonda, pels components de la secció d'Alta Muntanya que van recórrer la senda de l'ombria del Buixcarro, que serà el recorregut de la marxa per al Campament Provincial de València que organitzarà el GMV, durant els pròxims dies 22 i 23 de Maig, al Pla de Corrals.

La Secció de Carrres per Muntanya ha viatjat el este dissabte a la població castellonenca de la Vall D’Uixó, on 5 membres de l'equip Mancomunitat de la Valldigna, han participat en la XII Pujada al Pipa, la carrera tenia un total de 13.74 km i un desnivell acumulat de 1.500 metres. Cal destacar la gran actuació del corredor valldignenc, Olegario Alario que ha pujat al pòdium en 2 posició en categoria de veterans i el 6 en la classificació general, també han participat: José Ant. Alario Pelegri, José Gregori Robledillo, Salvador Cantus Climent i Sergi Escrihuela Burguet.

El diumenge i seguint amb la promoció de la Valldigna, realitzarem una excursió per la serra del Toro per l'antic camí de Barx, els mes de 30 excursionistes que van assistir a esta activitat, van gaudir de les magnifiques vistes de les quatre poblacions de la Valldigna, així com van visitar la Creuta del Toro.

També este diumenge l'equip de Carreres per Muntanya, han participat en la X Pujada a la Nevera d'Atzaneta del Maestrat, amb un recorregut de 26.6 km i un desnivell acumulat de 2.100 metres els corredors que han participat són: Joaquín Escrihuela Bosch, José Ant. Cerda Leo, Emilio González Muñoz.