EL GRUP MUNTANYA VALLDIGNA PLANTA ARBRES EN EL PLA DELS ENGOLIDORS DE QUATRETONDA.


Aquest dissabte 21 de febrer els Amics del Buscarró organitzaren una activitat en la zona del Pla dels Engolidors de Quatretonda. Es tractava de plantar els pins i carrasques sobrants del Dia de l’Arbre en un paratge emblemàtic. Membres del Grup Muntanya Valldigna van col•laborar en aquesta tasca tan important, regenerant la zona.

Entre els participants es va aconseguir plantar uns 150 arbres, entre pins i carrasques. La tasca no va ser difícil ja que el terreny estava en unes condicions aptes després de la quantitat de pluja que ha caigut durant aquestos dies.

A les 12:00h. finalitzava la plantada i els participants decidiren donar una volta per les serres disfrutant així d’un matí esplèndid. Un grup anava a fer uns quants bolets i l’altre visitava la Casa de la Bastida.

A les 14:00h. s’encontraven tots en el refugi del Pla dels Engolidors on es feia una degustació de productes del terreny acompanyats d’una calçotada i una torrada de carn i embotit. Durant el dinar es parlava de l’activitat duta a terme al llarg del dia i de properes activitats a compartir conjuntament.

A les 17:00h es repartiren per als participants samarretes commemoratives del Dia de l'Arbre, donant fi a l'activitat.