diumenge, 10 de gener de 2010

L'EQUIP DE CARRERES HA PARTICIPAT AL QUILOMETRE VERTICAL DEL MONDÚBERUn total d’onze corredors de l’Equip de Carreres de Muntanya del Grup Muntanya Valldigna, MANCOMUNITAT DE LA VALLDIGNA, han participat aquest diumenge 10 de gener, en el Quilòmetre Vertical de Gandia. La carrera ha estat organitzada per el Club Alpí de Gandia, l’Ajuntament de Gandia i la Regidoria d’Esports del mateix consistori.
El recorregut que han realitzat es de 11.400 m. en un desnivell en positiu de 1050 m., eixint des de el Barranc de Beniopa al cim del Mondúber de 843 metres, han pres eixida un total de 1400 participants entre corredors i caminats, en un dia solejat, amb condicions atmosfèriques de 3º sota zero i el vent que oscil•lava entre 20 i 30 km/h en la part mes tècnica del recorregut, a mes d’estar nevat aquest tram, també hi havien plaques de gel, fent encara mes dificultosa, dura i exigent l’ascensió al cim del Mondúber.

Els Corredors del GMV hi han participat son:
Olegario Alario Peig.
Jose Ant. Alario Pelegri.
Jose Gregori Robledillo.
Joan Vte. Bañuls Palomares.
Joquin Escrihuela Bosch.
Salvador Cantus Climent.
Emilio Gonzalez Muñoz.
Luis Pastor Laparra.
Sergi Escrihuela Burguet.
Jose Vidal Fayos.
Jose Cerda Leo.
(Durant esta setmana passarem les fotos i classificacions de la carrera)

Col·laboraEmilio González Muñoz
Secretari i Vocal de l’Equip de Carreres del G.M.V

1 comentari:

1000iet ha dit...

una de les millors carreres sense dubte per-ha recordar en "los anelos de la historia". ahir es va tirar la carcasa que dona començament a la lliga del campionat autonomic de carreres de muntanya de la C.valenciana, aquest any esperen cubrir o mellorar les espectatives de l'any passat, que vajen en cuidao que la "fiebre amarilla va runneando por las montañas eh!!! i no en som pocs ke on anem ens fem de notar.