dimecres, 23 de desembre de 2009

CARMEN SEMPRE ESTARÀS EN ELS NOSTRES CORS.


Amb molt dolor i tristesa que compartim tota la família muntanyenca de la Valldigna, ens sumem a la gran perduda que hem patit recentment de la nostra companya Carmen, en les muntanyes que ella tant volia. El nostre sincer condol per a la seua filla, família, i amics, la nostra admiració i agraïment a tot l’equip de rescat.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Recordarem els bons moments visguts a la muntanya, recordarem el sonrriure i tot alló que estimaves la Valldigna.

FINS SEMPRE

Els mes sentits condols per a la familia.
Joan Palomares (guia de muntanya a la Valldigna)

paco sales ha dit...

Vull tornar a pensar a tornar a veure’ns i continuar passejant per les muntanyes. Ara haurem de seguir sense tu, Carmen. Però estàs en la nostra memòria. Formes part de la nostra ànima. Descansa en pau.

Joan Manclus Corts ( Joanet ) ha dit...

Sempre que tornem a pujar a aquelles montañes que la nostra compañera tant volia sempre ens faltara algo, ens faltara la compañia de Carmen, mai t'olvidarem Carmen descansa en pau.

Els mes sentits condols per a la familia.
joan Manclús ( net del nostre)

JUANVI (SOLLANA) ha dit...

El meu sentit condol per a la seua familia de Tavernes. Vaig estar amb ella aquest estiu per les montanyes de la Valldigna i nomes dir-vos que eixa cara de bona persona i dona de bé sempre estará amb nosaltres. ANIMS A LA SEUA FAMILIA I ALS MEMBRES DEL GRUP DE MONTANYA QUE ESTARAN BASTANT AFECTATS.

Carlos Climent ha dit...

És molt fort, sempre estaràs en en nostre record. Hem coincidit només 2 vegades però recorde perfectament quan pujàvem en el meu cotxe cap amunt a les foies per a pujar al Penyalba i anàvem xarrant de les festes de Tavernes.

Descansa en pau.

Carlos Climent.

Anònim ha dit...

Desconocidadmente desde Berlin, Alemania nuestras condolencias afectuosas, sobretodo dirigidas al la familia y a los amigos. Que triste noticia nos llega, sin conocerla a Carmen personalmente, que personaje simpatica y alegre, que tragedia morir tan joven en plena vida, y en fechas navidenas, sin palabras, nos deja pensativos Miguel y Maren

Anònim ha dit...

Mi mas sincero pesame a la familia. Este donde este la recordaremos siempre. Juam Carlos.

Lara Donet ha dit...

Jo no l'he coneguda en la muntanya, però l'he coneguda dins de l'aula i era una persona fantàstica. Mai en la vida es podrà oblidar una persona com ella, és impossible!!

Sempre en els meus pensaments!!!

Lara Donet ha dit...

Jo no l'he coneguda a la muntanya, però l'he coneguda a l'aula i era una persona meravellosa. En ella he pasat bons moments que mai podré oblidar, és impossible! Sempre estarà en els meus pensaments.