ELS MUNTANYENCS DE LA CV ES REUNEIXEN AL MONESTIR DE SANTA MARIA DE VALLDIGNA

Enguany i gràcies al Grup Muntanya Valldigna, el Reial Monestir de Santa Maria de Valldigna serà protagonista per a totes les entitats muntanyenques de la Comunitat Valenciana, ja que esta previst acollir per al pròxim dia 24 d'octubre, la Reunió anual de Presidents de Clubs de la Federació d'Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana.

Activitats previstes per a eixe dia:

- A les 9.00 i des de les mateixes portes del Monestir, excursió per la senda històrica dels Burros fins a les Foies (PR-CV51).
- A les 13.30 visita guiada al Monestir Santa Maria de Valldigna.
- A les 14.30 dinar a l'Almàssera del Monestir.
- A les 17.00 Reunió Anual de Presidents de Clubs i Seccions de la FEMECV.

Segons les manifestacions del president Juan Vte. Vercher Gadea, el Grup Muntanya Valldigna es consolida en la Valldigna com una entitat esportiva i cultural, ja que en a penes de tres anys de la seua fundació, compta amb 73 socis, dels quals 42 són federats, així com ja disposa de la confiança de la Federació d'Esports de Muntanya i Escalada de la CV, per a organitzar esdeveniments com el que realitzarem, on reunirem els representants de tots els clubs de Muntanya de la Comunitat Valenciana i es programaran les activitats per a l'any 2010.

President del GMV, agraïx la col•laboració de la Fundació Jaume II el Just, la Mancomunitat de la Valldigna i l'ajuntament de Simat de la Valldigna, significant que és un bon moment per a promocionar la Valldigna, realitzant tot tipus d'activitats, així com donar a conéixer un dels centres Històric i Cultural mes important de la nostra Comunitat Valenciana, com és el Reial Monestir de Santa Maria de Valldigna.


FEDERACIÓ D'ESPORTS DE MUNTANYA
I ESCALADA DE LA COMUNITAT VALENCIANA

Mes informació i plànols de situació a:http://grupmv.blogspot.com/2009/10/reunio-anual-de-la-femecv-de-presidents.html