El Bus Turístic la Valldigna.

El Bus turístic la Valldigna, ha sigut acollit amb un notable èxit i gran interés pels visitants de la platja.

La Asociación Cultural de Comerciantes y Empresarios de la Playa de la Valldigna, la Mancomunitat de la Valldigna, la Regidoria de Turisme, l'Ajuntament de Simat de la Valldigna i Grup Muntanya Valldigna, van tancar amb un gran èxit esta primera experiència de l'activitat del Bus Turístic la Valldigna, que s’inicià este estiu des de la platja vallera i que arrancà el 24 de juliol.

Esta primera experiència turística ha sigut acollida amb gran interés pel visitant de la platja, atés que li dóna una oportunitat d'eixida d'oci cultural, en totes les eixides s'ha felicitat a la guia professional, que s'encarregava de la tutela dels participants en les excursions, des de l'inici en l'oficina de la Tourist Info fins al seu tornada.

S'han realitzat en total 6 eixides, una cada divendres sent Al Juliol els dies 24 i 31 i A l'Agost el 7, 14, 21, i 28. Inicialment estava prevista la utilització d'un Microbús i finalment s'ha utilitzat en 5 eixides un Autobús de 50 places i en 1 eixida el 28 d'Agost un Microbús.

Segons l'Associació Cultural de Comerciants i Empresaris de la Platja de la Valldigna, en total hem aconseguit, explicant la nostra història i els seus orígens, portar al Monestir de Santa Maria i la Mesquita de la Xara a mes 200 persones, i en esta primera experiència la procedència dels visitants ha sigut molt variada i repartida.

La gent s'ha interessat per l'existència de La Valldigna, pels seus monuments i per la seua història i en general han eixit contents de l'activitat i han demanat la continuïtat per a l'any següent, inclús alguns van demanar la possibilitat d'organitzar altres visites per a la pròxima temporada.

En la visita del 21 d'Agost va fer per diverses persones de Simat de la Valldigna, que van intervindre en la visita una teatralització de la vida monàstica, aconseguint la sorpresa i la satisfacció dels participants en la visita.

Segons manifesten des de l'Associació les conclusions obtingudes, han estat molt positives així com ha sigut bàsic i fonamental el poder comptar amb una guia altament qualificada, que ha transmet la il•lusió per la història i fer sentir-se al visitant, com un personatge més de la representació.

Finalment també agraïxen la col•laboració institucional, en primer lloc de La Mancomunitat de la Valldigna, a continuació dels Ajuntaments de Tavernes de la Valldigna i Simat de la Valldigna, així com el suport continu del Grup Muntanya Valldigna.

Fotos visita Monestir de Valldigna

Nota de premsa